نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است

مسکو: در مذاکره با کی‌یف گشایشی رخ نداد

سخنگوی ریاست جمهوری روسیه گفت، هیچ تحول امیدبخش یا گشایشی در مذاکرات مسکو و کی‌یف مشاهده نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۰ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 30
کد خبر: ۱۲۷۷۲۶

به گزارش راهبرد معاصر «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه روز چهارشنبه گفت، در مذاکرات مسکو و کی‌یف گشایشی ایجاد نشده است.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، پسکوف ضمن استقبال از اقدام اوکراین در ارائه درخواست‌های خود به‌صورت مکتوب متذکر شد نشانه‌ای از تحولی امیدبخش یا گشایش در مذاکرات مسکو و کی‌یف مشاهده نمی‌شود.

 

این مقام روس تأکید کرد، شبه‌جزیره کریمه بخشی از خاک روسیه است و طبق قوانین تصویب شده در این کشور، مسائل کریمه به هیچ عنوان قابل مذاکره با هیچ کشوری نیست.

 

سخنگوی کرملین افزود، «ولادیمیر مدینسکی» رئیس هیأت روس در مذاکره با اوکراین، رئیس جمهور روسیه را از نتیجه گفت‌وگوهای روز گذشته در استانبول مطلع کرد.

 

وی متذکر شد، روسیه قرار نیست یک روزه از متقاضیان بخواهد بهای انرژی صادر شده را به روبل بپردازند اما از سوی دیگر ممکن است کالا‌های دیگری نیز به لیست محصولات صادراتی نیازمند پرداخت به صورت روبل افزوده شوند.

 

علاوه بر کاخ کرملین، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین نیز در واکنش به مذاکرات روز سه‌شنبه میان هیأت‌های اعزام شده از مسکو و کی‌یف گفت: «سیگنال‌هایی که از محل برگزاری مذاکرات می‌شنویم را می‌توان مثبت ارزیابی کرد. اما این سیگنال‌ها صدای انفجار خمپاره‌ها را ساکت نکرده است».

 

دور جدید مذاکرات نمایندگان روسیه و اوکراین به میزبانی استانبول و با سخنرانی آغازین «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه دیروز برگزار شد. رئیس‌جمهور ترکیه پیش از آغاز مذاکرات هیات‌های اوکراینی و روسی در استانبول، خواستار آتش‌بس بین طرفین شد.

 

«الکساندر فومین» معاون وزیر دفاع روسیه بعد از مذاکرات اعلام کرد که روسیه فعالیت نظامی خود را در نزدیکی کی‌یف و چرنیهیف کاهش می‌دهد زیرا مذاکرات با اوکراین وارد مرحله عملی می‌شود.

 

فومین در گفت‌وگو با خبرنگاران پس از مذاکرات با هیأت اوکراینی، گفت: «تصمیمی اتخاذ شد که در چند نوبت، فعالیت نظامی در نزدیکی کی‌یف و چرنیهیف به شدت کاهش یابد».

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار